Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο καλοκαίρι η πρεμιέρα της σειράς Star Wars: Andor στο Disney+

*
Το Star Wars: Andor ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στο Disney+, λίγες εβδομάδες μετά από την ολοκλήρωση της σειράς Obi-Wan Kenobi, που θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουνίου 2022. Στο Obi-Wan Kenobi θα δούμε τον Kenobi να παρακολουθεί τον Luke Skywalker στον πλανήτη Tatooine, 10 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith του 2005.

Το Star Wars: Andor από τη μεριά του θα εξερευνήσει τις απαρχές του Galactic Rebellion, με τις πρώτες αναφορές να λένε πως θα δούμε την καταστροφή του πλανήτη του Cassian Andor. Για την ώρα ξέρουμε πως θα εμφανίζονται οι Diego Luna, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller, Genevieve O’reilly, Forest Whitaker, Robert Emms και David Hayman. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 12 επεισόδια, με τη δεύτερη σεζόν να είναι ήδη υπό ανάπτυξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*